husbesiktning

HUSBESIKTNING AV OBEROENDE
BESIKTNINGSMAN

En husbesiktning är en byggnadsteknisk undersökning av en byggnad. Denna undersökning genomförs i samband med att en fastighet ska säljas för att kartlägga fastighetens fysiska skick. Det finns olika typer av husbesiktningar där företag erbjuder enklare eller mer ingående kontroller av fastigheten.

Efter en genomförd husbesiktning får du som köpare en tydlig bild av fastighetens skick. Låt därför en oberoende besiktningsman från Svenskfastighetsbesiktning genomföra kontrollen av fastigheten. Minimera riskerna för dolda fel och känn dig tryggare och säkrare med din bostadsaffär!

Gör en husbesiktning för att hitta dolda fel

Säljaren är ansvarig för fel som upptäcks vid försäljningstillfället. Genom att göra en överlåtelsebesiktning kan du som säljare minska risken för dolda fel. Dock är det inte en garanti på att det inte finns några fel på fastigheten.

Välkommen

Svensk fastighetsbesiktning AB är ett oberoende besiktning- och skadeutredningsföretag inom fastighetsbesiktningar. Alla våra besiktningsmän är utbildade, är SBR-godkända och har lång erfarenhet i branschen.

Kontakta Oss

Har du några frågor? Välkommen att kontakta oss!

Svensk Fastighetsbesiktning AB

E-post:
info@svenskfastighetsbesiktning.se
Telefon 
020 – 88 99 00

husbesiktning-svensk-fastighetsbesiktning

Överlåtelsebesiktning +PLUS

Vi hjälper våra kunder med deras bostadsaffärer i Stockholm, Uppsala, Gävle och Sundsvall.

Låt oss genomföra en överlåtelsebesiktning +PLUS som ger dig besiktningen med det lilla extra. Överlåtelsebesiktning +Plus är till för dig som vill ha en utökad fuktkontroll av dolda riskkonstruktioner. Det innebär att vi bland annat genomför håltagningar och fuktmätningar i vissa väggar, uppreglade eller flytande golv, inredda källare med mera.